Om mig

anders_axelson_liten_sv

Hej!
Jag heter Anders Axelson och jag är en grafisk formgivare med bas i Göteborg. För närvarande jobbar jag som Grafisk producent på Academedia. Jag frilansar även som översättare för det norska förlaget Orage.

Det här är min portfoliosida där jag visar exempel på vad som representerar mig som grafisk formgivare. Jag gillar det genomtänkta, det tydliga och förenklade, och jag älskar att slipa på detaljerna i det visuella budskapet.
I mitt tycke är en grafisk formgivares främsta uppgift att vara en förmedlare av information. Att göra viktiga och oviktiga texter, bilder, budskap och känslor förståeliga.

Det jag främst kan bidra med är layout och formgivning, framtagning av trycksaker och webdesign. Jag har även lång erfarenhet av skyltproduktion och jag kan hjälpa till att ta fram skurna texter, printade bilder, bildekor, utfrästa bokstäver m.m. Vill du ha hjälp? Maila till: info@andersaxelson.se

CV i PDF-format: CV Anders Axelson

Jag finns även på LinkedIn.

For an english version of my portfolio on Behance, just click the link: Anders Axelson on Behance

Om du har lust att delge mig dina tankar om mina projekt, finns möjligheten att göra det i kommentarsfälten längst ner på varje sida. Gör gärna det!

Trevlig läsning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *