Logotyper

Logotyp, visuell identitet och hemsida (augusti, 2018)
Länk till hemsida.


tomrum_litet

sunshine_studies_logo

Logotyp, visuell identitet och hemsida (2014)

 

 

 

 

Uppdragsgivare: Vindora Utbildning AB (2017)

 

 

 

 

 

 

 

NLB_logo-01
Uppdragsgivare: Magnus Liedberg, NLB AB (2012) Uppdrag: Skapa en stilren, enkel men särskiljande logotyp. NLB är ett byggföretag i Kungälv som vill andas nytänkande, professionalitet och kundvänlighet. Med den stabila men ändå mjuka, öppna och luftiga formen hoppas jag på att fånga just dessa känslor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lilla_kiosken_logo
Uppdragsgivare: Philip Lindblom, Floda Systemskylt (2014) Uppdrag: Ta fram en ny logotyp till nyöppningen av väletablerade ”Lilla Kiosken” i Gråbo. Förutsättningarna var att logotypen skulle synas bra i en invändigt belyst ljuslåda. Färgerna gul, röd och svart var även ett önskemål från kund. Min tanke var att hitta en retrokänsla med bra kontraster.

lilla_kiosken_natt 2

tomrumgrona_vagen_logo-01gröna_vågenFörpackningsdesign maj, 2016.
Logotyp, layout och tablettask.

tomrum

gbg2055_001

 Handritad och digitaliserad logotyp, september 2015.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *