Inredningsdesign

FTC_4763 2

death_star_corridor

Inredningsprojekt oktober, 2013.
Tanken var att skapa en vägglampa som till utseendet liknar något från Star Wars filmerna. Inspirationen hämtade jag från innandömet av Dödsstjärnan. Lampans stomme är gjord av bockad aluminiumplåt. Den har utfrästa hål där den invändiga belysningen lyser igenom en plastskiva. Plastskivan har en printad vinylfilm på sig för att få fram den gul/röda effekten.

tomrum

 

Millenium_falcon

millenium_falcon

Inredningsprojekt augusti, 2013.
Min idé var att tillverka ett soffbord som liknar the Millenium Falcon från Star Wars. Bordet är gjort av två 12mm MDF-skivor, utfrästa i en CNC-fräs. Därefter är skivorna vitlackerade i högblank finish.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *